Hae edullinen laina salibandytarvikkeisiin

Oletko miettinyt salibandyharrastuksen aloittamista vai haluaisvatko lapsesi aloittaa harrastuksen. Laadukkaisiin varusteisiin menee helposti rahaa enemmänkin. Mikäli sinulla ei ole tällä hetkellä ylimääräistä rahaa salibandyharrastuksen aloittamiseen liittyviin kustannuksiin, mutta taloustilanteesi muuten on kunnossa, niin sinun kannattaa harkita pientä kulutusluottoa hyvillä ehdoilla kulujen kattamiseksi. Lainojen vertailupalvelun kautta voit hakea lainaa jopa 25:ltä pankilta ja rahoituslaitokselta yhdellä hakemuksella. Lainoja kilpailuttamalla sinun on mahdollista hakea edullista lainaa netistä.

Esitellemme sinulle erilaisia luottovaihtoehtoja, joita sinulla on mahdollisuus lainojen vertailupalvelun avulla kilpailuttaa keskenään. Lainojen kilpailutuspalvelu on täysin riippumaton ja neutraali vertailija. Tänä päivänä lainojen vertaileminen on kannattavaa, koska kulutusluotoissa on todella paljon eroja koron ja kulujen suhteen. Itsenäisesti vertailu on myös mahdollista, mutta se on haastavaa ja aikaa vievää.

Lainojen kilpailuttaminen vertailupalvelun kautta on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Saamasi lainatarjoukset ovat ehdotuksia, joita voit harkita halutessasi.

Selvitä vertailemalla millainen kulutusluotto sinun kannattaa ottaa

Kulutusluotot voidaan karkeasti jakaa kerta- ja joustoluottoihin. Kulutusluottoja on mahdollista saada sekä pitkällä, että lyhyellä maksuajalla. Lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttavat korko ja kulut mitä sinulle lainasta syntyy.

Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että mitä lyhyempi laina-aika ja korkeampi kuukausierä, niin sitä pidempi laina-aika. Käytännössä tilanne ei kuitenkaan näyttäydy useinkaan näin suoraviivaisena ja selkeänä, koska lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttaa eniten lainan todellinen vuosikorko, joka pitää sisällään kaikki lainan kustannukset.

Hae kustannuksiltaan edullista lainaa netistä

Lainoihin sisältyy usein koron lisäksi erilaisia kustannuksia, joista sinun on hyvä olla tietoinen. Mainonnassaan pankit ja rahoituslaitokset ilmoittavat ensisijaisesti lainan nimelliskoron. Nimelliskorko on lainan vuosikorko, johon ei ole lisätty mitään koron ulkopuolisia kustannuksia. Parhaimmillaan lainalle ei tulekaan muita kustannuksia kuin nimelliskorko. Useimmissa tapauksissa kulutusluottoihin kuitenkin tulee myös muita kustannuksia, kuin pelkkä nimelliskorko. Nimelliskorosta ja lainan muista yhteiskustannuksista puhutaan lainan todellisena vuosikorkona.

Joitakin vuosia sitten kulutusluottomarkkinat olivat varsin villit. Lainojen korot ja kulut olivat käytännössä sääntelyn ulkopuolella ja maksut nousivat todella korkeiksi. Tuolloin pankit ja rahoituslaitokset saivatkin monesti moitteita viranomaisilta epäselvästä tai harhaanjohtavasta markkinoinnista. Nykyään laki on onneksi tiukentunut ja tämän seurauksena pankit ja rahoituslaitokset ovatkin selkeyttäneet lainaehtoja ja markkinointiaan.

Lainanhakijan on hyvä muistaa, että luotonantaja on velvollinen toimittamaan lainaehdot luotonsaajalla ennen allekirjoittamista. Nettiaikana tämä tapahtuu käytännössä niin, että ennen digitaalista luottosopimuksen allekirjoittamista sinulle lähetetään luottoehdot luettavaksesi. Sinun kannattaakin lukea luottoehdot ja ennen kaikkea katsoa tarkasti, että mitä kustannuksia luottoihin tulee. Vertailupalvelumme auttaa sinua tässä. Lainatarjouksien yhteydessä näet nopeasti mitkä ovat lainan todelliset vuosikulut. Tämä nopeuttaa ja helpottaa lainojen vertailua.

Kerrataan vielä, että lainan todelliseen vuosikorkoon sisältyvät kaikki lainaan liittyvät kustannukset. Näitä kustannuksia ovat erityisesti lainan avausmaksu, nostokulut tilinostoista (erityisesti joustoluotto ja limiittiluotto), kuukausittaiset tai vuosittaiset tilinhoitomaksut ja tietysti lainan nimelliskorko. Lainoja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomioita juuri lainan todelliseen vuosikorkoon.

mts_best